地球人討論區.Netme.cc

成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖可選信用卡、PayMe、銀行、超商支付
查看: 645|回復: 102
收起左側

[真人真事改編] 中三學生妹性愛日記: 第六章 天台之戰(下)

匿名
匿名  發表於 2019-7-13 15:33:50 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
[真人真事改編]中三學生妹性愛日記: 第六章 天台之戰(下)

「 唔得呀,停手呀,唔好插入去呀,我應承你幫你打飛機或者做其他嘢啦,你放開我先啦」 我隻手畀佢綁住一啲都反抗唔到

雖然我隻手畀佢綁住咗,但係我隻腳冇畀佢綁住。雖然我知道咁樣冇用,又或者只係純粹安慰下自己有反抗過,但係我都係夾緊咗我嘅雙腳,等佢冇咁容易插入去

佢幾次叫我擘大腳唔成功之後,佢兩隻手捉住我小腿,好輕易咁就擘開咗,令到我變成咗m字腳嘅姿勢

佢企喺我兩隻腳中間,一隻手捉住佢條嘢,跟住喺我個妹妹上面拍咗幾下,跟住就話「拿, 好好地咁睇住你破處嗰一刻呀!......唔係,呢啲咁重要嘅時刻,緊係要影相留念啦!」 講完之後佢就攞咗部手機嚟對住我,唔知係喺度影相定拍片

「我求下你啦...你唔好插我啦...你咩要求我都可以做㗎」雖然我知道佢一定唔會放過我,但係為咗嗰一絲希望,我都係喺到繼續衰求佢

「等我滿足之後咪放過你囉!有個咁好嘅機會,仲要係個咁靚嘅學生妹,點可以唔做就放過呢」睇嚟我無論點樣求佢,佢都係唔會理我㗎喇

「 拿,我今次真係要嚟喇」佢好似頭先咁,用條嘢拍左我妹妹幾下。之後佢就扶住條嘢對住我個妹妹慢慢咁開始插入去

但係佢好似淨係插咗個龜頭入去少少之後就停低咗,跟住就講「啊,淨係插咗個龜頭入去就已經咁正,等陣肯定仲正」

佢講完呢句之後,再將佢條嘢成條插咗落我到。我感覺到佢已經捅破咗我層處女膜,跟住就係一種好特別嘅快感。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

發表於 前天 01:48 AM | 顯示全部樓層
Pushhhhhhhhhhhhhhh
回復

發表於 前天 01:27 AM | 顯示全部樓層
Uuuuuuuuuuuuu
回復

發表於 前天 01:14 AM | 顯示全部樓層
Cccccccccccc
回復

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層