地球人討論區.Netme.cc

成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖可選信用卡、PayMe、銀行、超商支付
查看: 408|回復: 61
收起左側

[真人真事改編] 中三學生妹性愛日記: 第五章 天台之戰(中)

匿名
匿名  發表於 2019-7-13 15:31:40 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「我咩啫我?那你聽住,你天生就係一個淫妹生出嚟就係畀男人屌」佢邊講邊除低咗我條底褲

佢除低咗我條底褲之後就意味我已經失去咗最後嘅防線,而我feel到我嘅妹妹已經成個暴露曬係空氣裏面。

但係我畀佢反綁雙手,只有雙腳可以掂到地下,而我對波就變到成個對波餅咁貼住咗喺張枱上面。

「 嘩, 估唔到你真係小妹妹嚟㗎喎,原來你個閪同你兩粒Lin一樣都係咁粉咁嫩㗎喎,如果冇埋嗰幾條毛就真係完美,插落去一定好正㗎啫」我畀佢發現咗我仲未生毛呢個秘密搞到我塊面更加紅

我之後諗住就喐一喐個頭,等塊面唔好完全貼到落張枱到。但係突然之間,我竟然見到佢用個筆袋整起咗部手機,我即刻心諗「仆街啦,又畀佢錄多咗一段片添。點算呀, 如果佢將呢段片傳咗出去咁我就真係唔使再有面見人㗎啦

係我諗到咁多嘢嘅同時,陳家浩都冇停低佢手上嘅動作。佢將佢隻手掌成隻放咗落我妹妹嗰到,喺一到周圍摸嚟摸去。

我喺塊鏡都見到佢成個人烏低咗喺度望我嗰妹妹,跟住我feel到佢摸到陰蒂嗰到就停低咗。 再用隻手指喺嗰度撳咗一兩下。我畀佢咁樣撳咗下之後突然之間成個人整咗一陣,係一種我從來都未試過嘅感覺

「果然就係呢度,你睇下你,興奮到成個人都喺到震啦」我feel到佢就開始喺到捽我粒陰蒂

佢好溫柔咁係上下左右打住圈咁樣捽我個妹妹,時快時慢,仲要一時用力一時唔用力。佢每打一次圈, 都會有一種好爽好麻嘅感覺衝上我嘅大腦

呢一種咁爽嘅感覺令到我好想嗌,但係我覺得如果嗌出嚟會好羞恥。於是我就咬住我嘅嘴唇,等我唔好嗌出嚟。但係咁樣我就會好似谷住谷住咁冇得宣洩嗰種爽嘅感覺,所以我就加重咗呼吸嘅力度

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

發表於 1 小時前 | 顯示全部樓層
...............
回復

發表於 7 小時前 | 顯示全部樓層
thank for sharing
回復

發表於 11 小時前 | 顯示全部樓層
NICENICENICE
回復

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
cccccccccc