地球人討論區.Netme.cc

成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖可選信用卡、PayMe、銀行、超商支付
查看: 3352|回復: 417
收起左側

《香港學生妹甜故合集》扑同班淫賤學生妹

匿名
匿名  發表於 2019-6-22 18:54:13 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

我今年中五,系華富村一間band one既學校度讀書。間學校唔單止幾好,而且仲有好多索女,呢個亦都系我選擇入呢間學校既原因~

今日放學之後,因為要趕住落操場練籃球,練完波先發覺漏佐D野系課室,好彩我個課室就系自修室,未有快鎖門,於是拿拿聲上番去拿野。

入到課室,見到我班其中一個索女系度。叫梁淑燕,長頭發,五尺六寸左右,身材都唔差。平時同都有兩句傾下。

我行埋去問︰「做乜仲唔走既?」

梁淑燕話︰「唔想返屋企,對住老豆老母盞激氣,又唔知去邊好。」

我同講︰「橫掂我今晚屋企無人,又就黎考試,一系你上黎溫書丫?」

梁淑燕諗左一陣︰「都好既,不過會唔會有危險架~」講完之後即刻系度陰陰嘴笑。

我話︰「你驚呀?~」我知佢既性格,用激將法就一定可以將搞掂。

佢果然話︰「你慳D啦,就憑你?上咪上!」咁就中計~

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

上到我屋企都成六點幾,梗系唔會快溫書啦,咪睇陣電視先。咁巖又有姚樂怡呢個大波妹,我咪乘機問︰「你身材有冇佢無正呀?」

梁淑燕話︰「肯定勁過啦!我有34C喎~」

我心諗︰「正~我最鐘意呢個size」又激下佢先︰「有無呀?夠膽你俾我驗下~」

梁淑燕即刻話︰「驗咪驗,咁你咪過黎jar下~」
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
thxxxxxxxxx
回復

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
seems nice i try
回復

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
回復

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層